Headerafbeelding

Lockerkasten

Lockers zijn ideaal om uw medewerkers, studenten of leerlingen hun persoonlijke spullen in te laten opbergen. Onze lockerkasten hebben een stevig slot met sleutel en zijn daardoor individueel af te sluiten. Maak uw keuze online en plaats uw bestelling afhankelijk van het aantal benodigde lockers. Alle lockers hebben op de deur een etikethouder voor nummering of voor het voorzien van een naamkaartje. Lockerkasten hebben meerdere lockers en zijn geschikt voor zowel vestiaireruimtes, kleedkamers of schoolgangen. We hebben voor ieder wat wils, kleine lockers geschikt voor het opbergen van boeken, schriften en andere schoolmateriaal maar ook vestiairekasten (of garderobekasten) voor het wegbergen van kleding. De garderobekasten worden standaard geleverd met een kledingstang waaraan u een kapstok kunt hangen...

Bestsellers

 


De lockerkasten, ook vaak garderobekasten of vestiairekasten genoemd, hebben allemaal een uniek slot. Iedere locker wordt geleverd met een reservesleutel zodat bij verlies de verantwoordelijke de betreffende locker kan openmaken. De Inofec lockerkasten zijn standaard leverbaar in verschillende kleurcombinaties. Buiten ons online aanbod van garderobekasten en lockers, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw gaderobe- en kleedruimte in te richten zoals u dat wenst. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze lockerkasten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 056 61 52 04 of via ons contactformulier.

Inofec levert uw nieuwe lockerkasten geheel gratis. Onze bezorgservice zorgt er trouwens ook voor dat uw lockerkasten netjes geïnstalleerd worden en op de juiste locatie geplaatst wordt. U kan uw nieuwe lockerkasten onmiddellijk na de installatie in gebruik nemen doordat onze installateurs alle verpakkingsmateriaal terug meenemen.

Bestel online!