Headerafbeelding

Hangmappenkasten

Dankzij onze metalen hangmappenkasten of dossierkasten is het vanaf nu mogelijk uw papieren veilig te bewaren. Alvorens u een metalen dossierkast aanschaft is het belangrijk om vooraf na te gaan welke hoeveelheden dossiers u wenst te bewaren. Ons standaard aanbod omvat 3 verschillende uitvoeringen, ieder beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Kies eerst de grootte van uw nieuwe dossierkast: 2, 3 of 4 laden. Daarna kan u eenvoudig de gewenste kleur vastleggen; zwart wit of aluminium. Iedere lade van onze dossierkasten biedt ruimte voor tussen de 30 en 50 dossiers, afhankelijk van de dikte.

Bestsellers

 


De dossiers zijn veilig opgeborgen in deze kasten, omdat de dossierkasten gemaakt zijn van staal en voorzien zijn van een slot. Bij sommige kasten is het lastig om bij het achterste dossier te komen, maar dit probleem hebben wij verholpen doordat alle lades volledig uittrekbaar zijn. Daarnaast zijn de dossierkasten uitgevoerd met telescopische geleiding waardoor u de lades soepel kunt openen en sluiten. Om ervoor te zorgen dat uw dossierkast niet voorover kantelt door het gewicht, zijn de dossierkasten voorzien van een anti-kantelsysteem. Dankzij dit systeem kunt u maar één lade tegelijk openen. Iedere dossierkast is te koop in meerdere kleuren.

Uw nieuwe dossierkasten worden gratis geleverd en gemonteerd. Dit betekent dat u de prijs betaalt die u ziet. Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw dossierkasten worden gemonteerd en op de juiste plek in uw kantoor wordt geplaatst. Wanneer zij klaar zijn met monteren, dan nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe dossierkast.

Bestel hangmappenkasten online!