Headerafbeelding

Draaideurkasten

Een metalen draaideurkast is een goedkope oplossing voor het opbergen van papieren en kantoormateriaal. Een gelaste draaideurkast gebruikt men op kantoor voor het veilig vergrendelen van dossiers en hangmappen. Alle Inofec kasten worden standaard geleverd met verstelbare legborden. Bij de draaideurkast 180x80 en 92b x 194h met een diepte van 38 en 42cm worden er 4 verstelbare legborden meegeleverd. Deze zijn, net zoals het metalen frame van de kast, vervaardigd uit metaal en kunnen gebruikt worden voor het plaatsen van ringmappen of voor het inhangen van hangmappen. De uitsparing aan de onderkant van de legborden is geschikt voor A4 en folio hangmappen.


 


Draaideurkasten op maat

Omdat we een snelle levering garanderen, bieden we via onze online shop alleen standaard draaideurkasten aan, die we steeds op stock houden. Bent u echter op zoek naar maatwerk? Contacteer vrijblijvend onze verkoopafdeling voor een oplossing op maat. Onze ervaren adviseurs en projectinrichters helpen u graag verder. Onze stalen draaideurkasten online zijn standaard leverbaar in de gepoederlakte kleuren lichtgrijs, zwart en aluminum en zijn voorzien van een kwalitatief slot. Bestel uw nieuwe draaideurkast online en geniet van een snelle gratis levering én plaatsing!

Meer kasten te koop

Naast onze draaideurkasten metaal, bieden we u nog meer wandmeubels voor kantoren. Onze shop bevat o.a. metalen kasten met schuifdeuren of roldeuren maar ook ladenkasten en postvakkenkasten. Roldeurkasten gebruikt men in ruimtes waar elke centimeter van belang is. Doordat de jaloeziedeuren bij het openen in de ombouw van de kast verdwijnen, blijft alle ruimte rondom de kast 100% beschikbaar. Een nieuwe kast kopen voor uw bureel? Bij Inofec kantoormeubelen bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle draaideurkasten!